Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• твоята я нямаше, пренесох всичко от моята
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• така този проблем със зегерката ми е толкова противен че си нямаш на представа много пъти ми е падала последния път беше между търново и търговище и тогава нямах резервна зегерка няма кои да ме дръпне 2 часа лежах под колата целия бех станал леш след използването на малко изобретателност вързах щангата и стигнах до търново там веднага до първия сервиз и направих следното зех една шаиба и с ЦО-то капна го 2 пъти и сега и с шут да си бкарвам скоростите не ме ебе няма откачане а като доиде време за сваляне със шлаифа само го изпилваш и си ти !!!!!!!! Изпробвано е споко в момента така карам и нямам грижи!!!!!!!!!
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• мда това е лека на тая измишльотина с тея скоростни и на мен ми падна веднъж побългариха го някак и казаха че всичко друго може да стане само не пак да се откачи тъй че особено при теб е наложително с тая смяна на скоростите!
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Все си мисля, че резба, гайка с пластмасова контра и локтайт за резби е доста по-добър вариант от тело подаващото, ама вие си знаете де.

Comment

• Мдаа, също става и с дупка 2-3 мм и шплент. Варианти много, ма това със заварката е грубо.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• варианти много аз знам още 2 варианта и един бърз бързият е шаиба и тел цазвам само за мен как е най добрия вариянт и в които съм наи сигурен а защо да е грубо последния път като свалях кутията само лего със флексчето и готово без да овреждам щангата по какъвто и да е начин
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Взех си чашки за пружини от 164, същите са с нашите. Въпроса е - двете не са еднакви, около дупката на едната има нещо като тампон (или метален пръстен) който неще да излиза .. да го насилвам ли или си е част от чашката ?
                Attached Files
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                  Взех си чашки за пружини от 164, същите са с нашите. Въпроса е - двете не са еднакви, около дупката на едната има нещо като тампон (или метален пръстен) който неще да излиза .. да го насилвам ли или си е част от чашката ?

Не е част от нея, някой е сложил голяма шайба най-отгоре и може и да е заварена. Може и просто да се слепила от ръжда.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Земи по голям лост и напани трябва да излезе явно както каза Боби е станало едно цяло заради ръждата ако искаш с един чук малко го поразлаби ама недей млати кат джалатин!!! и кажи после какво се е получило и дали става! Успех!!!

Comment

• така като гледам е заварена, поне от снимката. иначе ако не е, може да пробваш и да го нагрееш с горелката.
                      точка

Comment

• и таблото си замина
                        Attached Files
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• екстрааа е колега супер , пусни едно клипче на ускорение

Comment

• Крис това са чашките, ако ти харесват да ти ги пращам.
                            Огледай ги струва ми се че са еднакви.
                            Attached Files
                            ALFA ROMEO 33 1.7 IE с климатикsigpic

Comment

• благодаря ти, но си оправих моите
                              Attached Files
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от terfenliata Покажи съобщение
                                Крис това са чашките, ако ти харесват да ти ги пращам.
                                Огледай ги струва ми се че са еднакви.
                                някой може ли да каже със сигурност леви или десни са чашките на колегата?
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X